Een mandarijn is een citrusvrucht van de mandarijnboom (Citrus reticular), die uit China afkomstig is. Mandarijnen komen nu hoofdzakelijk uit Spanje en verder uit Marokko en Mexico.

In China werd de mandarijn als de vrucht van de rijken gezien. De vrucht stond net zo hoog in aanzien als de hoogste Chinese staatsambtenaren: de Mandarijnen. Vandaar dat men de vrucht mandarijn zou zijn gaan noemen.

Mijn keuze voor de naam Flexmandarijn als naam voor mijn bedrijf heeft een aantal redenen:

  • Een mandarijn heeft verschillende partjes en in het geval van mijn bedrijf betekent¬†dat verschillende klanten, verschillende werklocaties en verschillende¬†focusgebieden.
  • Een mandarijn bevat veel vitamines en is dus gezond, ik wens mijn klanten uiteraard een goedlopend en gezond bedrijf en wil hen daar graag in ondersteunen.
  • De lamina Reticular is onderdeel van het orgaan van Corti, onderdeel van het oor. De Citrus Reticular is de Latijnse benaming voor de mandarijn. Een kleine verwijzing naar een deel van mijn huidige werkzaamheden in de audiologiebranche.
  • Flex staat natuurlijk voor flexibel. Dat betekent multi-inzetbaar, creatief en denken in mogelijkheden.

 

Wat kunnen we afspreken?

 

Als u meer informatie wilt of van mijn diensten gebruik wilt maken kunt u mij bereiken op:

 

Graag ga ik met u in gesprek over uw verwachtingen, welke tarieven ik hanteer en welke mogelijkheden ik zie, zodat we goede afspraken kunnen maken.